Во овој момент, на Македонски - Ерменски Речник има голем број на 6,149 зборови во македонски како 6,757 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го637,372 / изрази , меѓу 3,379 денес.
Тагови: Македонски - Ерменски речник,Македонски, Ерменски , речник, преводи, онлајн речникМакедонски, Македонски -Ерменски преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на english2armenian.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0191 / 0.0125 (20)
Вратете се на почетокот